Author Archives: tojala
Popkone kevät 2022

Popkoneen kevät ja kesä ovat koronan takia vielä aivan sepposen selällään. Mutta jos sinulla on päivämääriä joita olet ajatellut juhliisi, niin kysäise ihmeessä! Päivät kannattaa varata hyvissä ajoin, ja peruminen näin korona-aikaan on maksutonta! Happy Rock´n Roll!

Syksy-talvi 2021

Popkone myy nyt pikkujoulukautta kovaa vauhtia. Keikoissa on koronavaraus, joten keikan voi perua maksutta jos virus vielä rajoittaa yleisömääriä. Ota yhteyttä ja kysele aikoja! Happy Rock`n Roll!!

Popkone taas tien päälle!

Tänään se sitten alkaa! Ensimmäinen keikka kolmeen kuukauteen. Uusia biisejäkin on repussa hyvä nippu..

Popkone Studio AK:n Rallibileissä!!
Popkone Palaa Hippokselle!

Ensin Perrin, sitten Yonkman ja viimein Popkone! Kyllä vain pienen tauon jälkeen popkone palaa Lähitapiola-areenalle 21.12 Jyp-Sport otteluun. Soitto tapahtuu illalla ravintola hurrikaanissa, jossa vietetään samalla kaupungin kovimmat pikkujoulut!

Popkone kemuihin!

Popkone esiintyy kesän lopuilla 26.08 keskimaan järjestämillä Kemuilla lutakonaukiolla! Lisää tapahtumasta www.kemutjkl.fi.

Kongin Ameriikan päivät!

Lauantaina suuntaamme Kongin Ameriikan päiville! Tapahtuma alkaa klo 12:00 ja niin myös soittokin.. http://www.konginkangas.fi/calendar/56/479-Kongin-Ameriikan-paeivaet.php

Happy vappu rock`n roll..

Tällä viikolla tärähtää Bar Ihanassa ja Radio cafeella Jyväskylässä!! Radio cafen aloitus lienee jo klo 21:00..

Pääsiäis kuulumisia..

Popkone lomailee pääsiäisen ajan ja palailee keikoille kuun lopussa. 29.04 rokataan Ravintola Ihanassa! www.ravintolaihana.fi

SM-Pronssia tuli!

Suomen paras duo 2015 kisat on käyty. Popkone täräytti itsensä pronssille!    

Back To Top